ژ) راهبرد شکل گرایی و القای پدیده‌های جدید:

 

در این رویکرد توجه تنها بر شکل و ترکیب بندی ظاهری و ایجاد ترکیبی شکل گرایانه با تأکید بر زیبایی ها و جذابیت های بصری بوده و توجه کمتری بر انتقال معانی، تعامل با مخاطبان و اطلاع رسانی صورت می پذیرد.

 

س) راهبرد برانگیختن احساسات:

 

در این راهبرد به جای تکیه بر جذابیتهای منطقی و برتری های حقیقی محصول، خدمات یا فردی خاص، سعی در برانگیختن احساسات مخاطبان جهت تحریک آن ها به خرید محصول و استفاده از خدمات می شود.

 

ش) راهبرد ایجاد حس نشاط و طنز:

 

استفاده از بیان نوشتاری مفرح و طنزگونه در مقایسه با پیام های جدی و غیرصمیمی، در ایجاد تمایل به مخاطبان اثربخش تر به نظر می‌رسند.

 

ص) راهبرد ایجاد احساس ترس:

 

با بهره گرفتن از راهبرد ترس می توان در مخاطبان حسی از نگرانی و بر هم ریختگی عصبی را به وجود آورد و از آن جهت که در چنین شرایطی افراد قادر به تصمیم گیری صحیح و منطقی نبوده و به دنبال راه گریزی فوری می‌باشند، ایشان را وادار به عکس العملی در راستای اهداف خویش نمود.

 

ض) راهبرد رواج فرهنگ بومی:

 

در راستای تاثیرگذاری بر مخاطبان می توان نقشهایی را به کار برد تا با ارتباط فرهنگی ریشه دار و کهن با افراد، منجر به تاثیرگذاری بیشتر شود.

 

ط) راهبرد معرفی شخصیت تبلیغاتی:

 

به عنوان راهبردی دیگر، می توان نقش های جدیدی خلق و ترویج نمود و به عنوان نشانی از محصول یا خدمات مورد نظر در تمام اعلان ها و تبلیغات مداوم و مستمر به کار برد.

 

ظ) راهبرد جذابیت رنگی برای بیانی سریع و صریح:

 

رنگ به عنوان یک محرک تاثیرگذار بر حواس عمل می کند از این رو شناخت و ادراک صحیح طراح گرافیک از این مفاهیم نمادین، ویژگی ها، واکنش ها، تداعی ها و شناخت رموز و اسرار نهفته در رنگ‌ها، امکان به کارگیری صحیح و مؤثر رنگ را در راستای اهداف تبلیغاتی فراهم می آورد(رهبرنیا، ۱۳۸۶).

 

در حال حاضر طراحان برای جلب نظر مخاطبان باید در تبلیغات به عواملی از قبیل روانشناسی، جامعه شناسی، برآورد منطقی و یافتن استراتژی های صحیح و مفید توجه داشته باشند تا در رقابتها به موفقیت دست یابند. همچنین در این زمینه باید فرایند ارزیابی مخاطبان نیز صورت گیرد که شامل طبقه بندی آن ها از نظر جنس، ‌گروه‌های سنی، وضعیت اجتماعی و اقتصادی و سیاسی، تمایلات، نیازها، سطح آموزش، اشتغال، درآمد و موقعیت آن ها نسبت به پیام به عنوان مخالف یا طرفدار و مخاطب فعال یا غیرفعال است(Rahbarnia et al,2008).

۲-۱-۱۲- نقش تبلیغات در توسعه بازار

 

اهداف بازاریابی و بازرگانی عمدتاً” در مواردی چون افزایش فروش، افزایش سود، افزایش سهم بازار، ایجاد شهرت و اعتبار و بعضا” دستیابی به انحصار و تسخیر کامل بازار است. بنگاه های تولیدی و بازرگانی در تعقیب وصول و حصول به اهداف خود می بایست استراتژی های مناسب در جهت رسیدن به آن ها را شناسایی و به کار بندند. به عبارت ساده تر استراتژی های بازار یابی راه های رسیدن به اهداف

 

    1. -Kolmogrov-Smirnov ↑

 

    1. – Carpet ↑

 

    1. – Product’s Position ↑

 

    1. – Market ↑

 

    1. – Development ↑

 

    1. – Market Development ↑

 

    1. ۱ -Pazyryk ↑

 

    1. – David Stronach ↑

 

    1. – John Hansman ↑

 

    1. – Samuel Adams ↑

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...